Üyelik

2014 Yılı Küpe Modası

Hangi model küpeler 2014 yılında kullanılacak ? 2014 yılının modası  nedir ? Bunun için takı tasarımcılarıyla görüştük ve sokakların nabzını sizler için yokladık . İşte bulduklarımız :

Studex_MultipleEarrings
Trend  #1 : ‘ Kulak Partisi ‘ bir kulakta çoklu küpe kullanımı

Bir dakika bekleyin… Ne düşünüyorsunuz ? Evet haklısınız fakat 2014 yılında 1 kulakta 1’den fazla küpe kullanmak moda ve  bu çok yaygınlaşacak. Bunu sokaklarda zaten gözlemleyeceksiniz. Bu kulak kıkırdak bölgesine kadar uzanan bir moda olacak. Kulak memesinde bir veya iki bunlara ilave olarak kıkırdak bölgesinde şık tasarımlı kıkırdak küpeleri göreceksiniz. En altta en büyük olan küpe ve yukarıya çıktıkça küçülen şekilde küpe kullanımını göreceksiniz. Değişik tasarımların yanında farklı renkte oluşturulan kontrastlardan oluşacaktır. 2014yılında tek küpe kullanımını daha az  göreceksiniz.

Pinterest sayfamızdan ilginç kullanım örnekleri ve kombinasyonlarını  sizlerle paylaşıyoruz  “Stack It!”ve  “Cute Ear Piercing Pictures/Videos”.

Trend  #2  : ‘ Kulak Kelepçeleri  ‘

earcuffs

Kulak kelepçeleri kulağın kıkırdak bölgesinde kullanılan ve bu bölgeyi delmeden kullanabileceğiniz tasarımda olan küpelerdir.  Bu kıkırdak delimit yaptırmak istemeyenler için ideal tasarımlardır. Diğer bir avantajıda kulak kısmının daha dikka çekmesini isteyenler için basit kullanımı olmasıdır. Bunlar klasik küpelere göre punk tarzını ve daha kadınsı görünüş veren daha geniş alanı kaplar. Pinterest sayfamızdaki kulak kelepçesi küpelere  göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

ColorTrend2014Purple
Trend  #3  : ‘ Mor Renk ‘

 2014 yılının mutlak renk modası ‘MOR’.  Bu sadece saat ve takı endüstrisinde değil kozmetik ve tekstil sektöründe de aynı şekildedir.  Ana renk mor olamk üzere bunun tonları olan menekşe, küpe çiçeği , pembe, gül gibi tüm tonları içerir. 2014 yılında birçok aksesuar , saat, küpe, göz farı ,ojeyi ve mor ayakkabıları  bu tonlarda göreceğiz.  Beyaz renkle kombine edilmiş mor renk yazın trendi olacak. Siyah gece elbisesi ile mor renk kombinasyonunda  harika görüneceksiniz. Şayet mor renk tonlarında küpeye bakıyorsanız 2014 yılı yaz modasına hazırsınız demek… Pinterest sayfamızdan örneklere bakabilirsiniz.

Trend  #4  : ‘ Hayvan Motifleri ‘

AnimalMotives

2014 yılı motiflerinin neredeyse hepsi hayvan motifleridir. Kelebekler, Uğur böcekleri, arılar,kumrular, baykuş ve diğer kuşlar.  Bunların bir kısmı  altın, gümüş, medical çelik  gibi değerli materyallerle çalışılmış  üzerlerinde pırlanta ve inciler kullanılmıştır. Birçok küpe tasarımcısı ve bilinen markalar  alt segmentten üst segmente kadar hayvan motiflerini kullanmıştır. Örnek verecek olursak :  Studex, Tiffany, Chanel  ve  Dior. Pinterest sayfamızdaki örneklere bakmanızı tavsiye ederiz.

Bize ulaşın

twitter Twitter'da takip edin.

Studex on Facebook Facebook'ta takip edin.

Instagram Instagram'da takip edin

pinterest Pinterest'te takip edin.

twitter YouTube Sayfamız.

Twitter @studexturkiye

Twitter Sent An Error: Could not authenticate you.

Çok Kolay

External link to Studex video on YouTube

YouTube Studex video