Üyelik

2014 Yılı Takı Modası : Mor Renk

TocoDEncanto_LeCarose
2014 yılının rengi MOR. Mor renk ve tonları pembe, gül  takı sektöründe bu yılın stillerini oluşturacaktır. Bu saat, aksesuar,ayakkabı ,şal  ve kozmetik renklerinede yansıyacaktır.

‘Hayat Renklidir’

Seçkin mücevher markası  Leo Wittner yöneticisi Frank Maier’in 2014 yılıyla ilgili marka kitaplarındaki  yorumu şu şekildedir.

‘ Dünya finansal bir krizin içinden çıkarken bayanların parlayan neşeli  bir şekilde görünmek isteyeceklerini düşünüyorum. Bunun sonucunda takıda  çok renklilik ve renkli parlayan taşlar kullanılacaktır.’

Biraz renge hazırmıyız !

Parlak Orkide Rengimi veya Mor mu ?

Ice-Watch_RadiantOrchid

Uluslararası renk  otoritesi ve renk standartları sağlayıcısı PANTONE® . 2013 yılının rengi PANTONE 17-5641  zümrüt yeşili  büyüme, yenilenme ve refah sembolü olarak hizmet ederken.  2014 yılının 18-3224 Parlak Orkide rengini  ‘ büyüleyici, büyülü, gizemli mor”   rengi olarak duyurdu.  Leatrice Eiseman, Pantone direktörü  Parlak Orkide renginin göze ve duygular hitap ederek hayal dünyamızı zenginleştirdiğini belirtti.

‘ Parlak Orkide rengi yenilik için bir davetiyedir. Günümüz toplumunda değerli genişletilmiş yaratıcılık ve özgünlüğü teşvik eder.  Fuşya büyüleyici bir ahengi.  Mor ve pembe duygulara hitap eder. Parlak Orkide güven ve büyük bir sevincin yanı sıra sevgi ve sağlığı temsil eder.  Onun aldatıcı cazibesi sizi kendine çeker.’

PANTONE bu renklerin iç tasarım, takı ve saat ve modada bu yıl etkili olacağını belirtiyor. Bunu  bu bahar  uluslararası takı ve mücevharat fuarları  Inhorgenta Münih ve Baselworld izleme imkanı bulacağız.

Tanzanit  Rengi – 2014 takı modasının çekirdeğinde 

PaulWild_Tanzanite

Değerli taşlar uzmanı Paul Wild 2014 yılının mor rengin tonlarını taşıyan tanzanit renginin hakim olacağını belirtiyor.Paul Wild şirketinin aynı zamanda yöneticisi olan Paul Wild bu rengin klasik ve moda olduğunu belirtiyor. Baselworld uluslararası kuyumculuk fuarında değişik ölçülerde tanzanit taşlarını sergileyecek. Ayrıca  damla şekilli 14,56 karat merkezinde Parlak Orkide rengi olan takıda bu sergide yer alıyor. Tanzanit taşı  ilk olarak 1967 yılında keşfediliyor ve değeri günden güne artıyor. Tanzanya’da  bu taş gün geçtikçe azalıyor.  Paul Wild bu yılın modasına diğer bir örnekte rubellit taşlarıyla sunduğu tasarımın olduğunu belirtiyor.

Studex_PurpleCollection
Studex kulak delme küpeleri bu moda akımını destekliyor ve yakından takip ediyor. Kulak delme küpelerinin yanısıra SENSITIVE markasıyla satışa sunduğu hipo alerjik ürünlerde bu taşlar ve moda renkleri kullanıcılarına sunuyor. Studex Avrupa Yöneticisi Juergen Weiss Tanzanit’in açık bir şekilde yılın moda rengi olduğunu takı sektöründe bu renkle tasarlanmış birçok örnek görebileceğimizi vurguluyor. Bu konsept ve mor renk , tonlarıyla tasarlanmış küpeler Studex tarafından kullanıcılarına sunuluyor.

 

Mor ve izleri

YokoLondon_VignetoCollectio
Ice-Watch  parlak orkide rengi PANTONE UNIVERSE koleksiyonunda kullanmıştır. İtalyan mücevher üreticisi Brosway  Hindistan pembesi, lavanta  ve tanzanit renklerini 316L medikal çelikten üretilmiş ürünlerinde Swarovski taşlarla kullanmıştır. Euro Pearls’in sahibi olduğu  lüks inci takı üreticisi Yoko London 18 ayar beyaz altınla işlenmiş doğal incileri pırlanta ile işleyerek Vigneto Koleksiyonunda sunmuştur.
amor_earrings
Inhorgenta Münih uluslararası takı fuarında Alman markası Amor tarafından  sentetik zirkon ve kristal camla  925 ayar gümüş üzerine işlenmiş takılar sunulmuştur. Toco d’Encanto’s Le Carose koleksiyonunda bir parça bu furada yer almıştır.
Brosway_B-TringCollection

Studex mor koleksiyonunu ametist, tanzanite taşlarıyla , mor ve tonlarında diğer taşlarla sunmaktadır.

Bize ulaşın

twitter Twitter'da takip edin.

Studex on Facebook Facebook'ta takip edin.

Instagram Instagram'da takip edin

pinterest Pinterest'te takip edin.

twitter YouTube Sayfamız.

Twitter @studexturkiye

Twitter Sent An Error: Could not authenticate you.

Çok Kolay

External link to Studex video on YouTube

YouTube Studex video