Üyelik

2018 Küpeler ve Kulak Delme Küpesi Modası : Cilt dostu, Mor ve Kişisel

2018 yılında dikkat edilmesi gereken küpe ve kulak delme küpesi eğilimleri : Trendone ve  Zukunftsinstitut (Gelecek Enstitüsü) gibi moda öncüleri tarafından açıklandı.  Kulak delme işleminde sağlık öncelikli olacak ve bu kulak delme pazarını olumlu yönde etkileyecek. 2018 yılının rengi  “Mor ötesi “, Pantone Renk Enstitüsü tarafından ilan edildi. 2018 yılı için aşağıdaki gelişmeler beklenmektedir:

Küpe ve Kulak Delme Küpesi Trendleri 2018 – # 1: Hipoalerjik, Deri Dostu Materyaller

Tüketiciler  bilinçli kararlar  vererek sağlıklı ürünleri tercih edeceklerdir. Mücevherat pazarı için, bu, satın aldıkları mücevherin hangi malzemeden yapıldığına daha fazla dikkat edecekleri anlamına geliyor. Bu nedenle, gerçek  altın, titanyum veya cerrahi paslanmaz çelik gibi hipoalerjenik ve cilt dostu malzemelerden yapılmış küpeler talep edilecek. Bu hem kulak delme küpeleri  hem de mücevherler için geçerli olacaktır. Ebeveynler, en iyi  bilgiye sahip tüketicilerdir  zira çocukları için alerjik reaksiyonlardan kaçınmak istemektedirler. Kulak delme sistemlerinin ve hipoalerjik küpelerin uluslararası lider üreticisi olan Studex, sağlık bilincine sahip tüketicilerin beklentilerini karşılar. Birçok Studex iş ortağı Studex System75’le farklı şık tasarımlarla kulak delme işleminde öncülüğü üstlenmiştir.

Küpe ve Kulak Delme Küpesi Trendleri 2018 – # 2: Koyu Mor Rengi Tonlar

2018 yılının rengi  PANTONE 18-3838  Mor’dur. Pantone Renk Enstitüsünün renk uzmanlarına göre, bu çarpıcı biçimde kışkırtıcı mor renk  “özgünlük, yaratıcılık ve vizyon düşüncesi” anlamına geliyor. Bu rengi bu yıl her yerde, mücevher, moda veya güzellik ürünlerinde göreceksiniz. Bundan dolayı mücevher uzmanlarımız, mor tonlarda koleksiyonunuza birkaç küpeyi eklemenizi önerir. Studex, Ametist veya Tanzanit renginde Studex System75 kulak delme küpelerini sizlere sunar. Birçok Studex iş ortağında bulabilirsiniz.

Küpe ve Kulak Delme Küpesi Trendleri 2018 – # 3: Kişisel dokunuşlar, Tek boynuzlu at ve Yıldız tozu

Tek bir tasarıma bağlı kalmadan kişisel özgürlük bu yılın modası. Küpelere gelince, tek boynuzlu at motifli küpeler  popüler olmayı sürdürüyor. Çeşitli yaş gruplarından  kullanıcılar  bu motifi yaşam biçimlerini ve hislerini  ifade etmek için kullanıyor. Bir “küpe takma sanatı” yaratmak için  birden fazla küpe takmak yaygın olduğu için tek boynuzlu at motifi  genellikle yıldızlar veya gezegenler şeklinde küpe tasarımlarıyla  birleştiriliyor.  Futbol hayranları tuttukları takımın renkleriyle yıldız ve gezegen motifli küpeleri tercih ediyor. Dünya kupası hazırlıkları şimdiden başladı. Studex kulak delme küpeleri içerisinden size uygun bir küpe kesinlikle bulacaksınız.

Bize ulaşın

twitter Twitter'da takip edin.

Studex on Facebook Facebook'ta takip edin.

Instagram Instagram'da takip edin

pinterest Pinterest'te takip edin.

twitter YouTube Sayfamız.

Twitter @studexturkiye

Twitter Sent An Error: Could not authenticate you.

Çok Kolay

External link to Studex video on YouTube

YouTube Studex video